B-E-V weekender

Het idee, het concept

Maak de reuzenversie van de B-E-V mini als weekendtas. Ontwikkel het bag in bag concept maximaal. Maak er een modestatement van!

Hoe te dragen

Veelzijdig en stijlvol: Binnenin ontdek je een elegante afneembare handtas, die een veilige plek biedt voor je essentiële spullen zoals je portemonnee, telefoon en tissues. Als je op je bestemming aankomt, maak je de handtas gewoon los en ben je klaar om aan de volgende etappe van je avontuur te beginnen.

Materiaal & details

Elegantie en discretie in één prachtig pakket

De “B-E-V” Weekender – een werkelijk schitterende creatie, ontworpen om je discreet en elegant te vergezellen op je reizen. Deze vernieuwde weekender heeft de vorm van een kolossale shopper tas, uitgebreid met een unieke harmonica-kant die exclusief door mij is ontworpen om er moeiteloos in te kunnen. Deze tas wordt moeiteloos over de schouder gedragen met twee lange, stevige hengsels en belichaamt ingetogen luxe.

Innovatief interieurontwerp: De “B-E-V” Weekender is meer dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Binnenin ontdek je een groot, veilig vak, afgesloten met een elegante zwarte metalen rits. Maar het echte wonder is de “valse” bodem, ontworpen in de vorm van een lederen gereedschapskist. Dit verborgen vak beschermt je privéspullen, verborgen voor nieuwsgierige blikken. Twee open ronde zijvakken binnenin bieden extra opbergmogelijkheden. Een rits met dubbele cursor, ook van zwart metaal, zorgt voor gebruiksgemak. De stevige “deksel” heeft zelfs een uitschuifbaar handvat zodat je hem gemakkelijk uit de hoofdtas kunt halen. Zo heb je een apart en stijlvol accessoire als je op je bestemming bent aangekomen. Er wordt een schouderriem meegeleverd zodat je hem gemakkelijk kunt omtoveren tot een rugtas, perfect voor verkenningen in de stad.

Een symfonie van materialen: De buitenkant van deze weekender bestaat uit een combinatie van zacht maar robuust muisgrijs rundsleder, harmonieus gecombineerd met harmonica zijpanelen van roze rundnappa. Elk onderdeel is liefdevol bekleed met dezelfde roze rundsnappa voor een luxueuze ervaring. De ritsen, van matzwart metaal, zijn van de hoogste kwaliteit en benadrukken de aandacht voor detail.

Verrijk je reiservaring met de “B-E-V”: De “B-E-V” Weekender is niet zomaar een tas; het is een uitnodiging om in stijl op verkenning te gaan, om je geheimen en schatten met gratie en elegantie mee te nemen. Het is je discrete metgezel, je persoonlijke statement en de belichaming van je verfijnde smaak.

Onthul het ongeziene met de “B-E-V” Weekender – De essentie van discrete elegantie: Met de “B-E-V” Weekender ben je uitgerust voor een wereld aan avonturen, terwijl je geniet van een luxueus design en slimme camouflage. Deze tas is ontworpen voor de stedelijke ontdekkingsreiziger die waarde hecht aan stijl en functionaliteit. Het is niet zomaar een tas; het is je ticket naar verborgen luxe, waar je reis ook heen leidt.

Afspraken

Wil jij jouw unieke droom tas door mij laten maken?

Welkom in mijn wereld van ambachtelijk vakmanschap en stijl bij An Vandenberk.

Ik nodig je uit om de essentie van duurzame, tijdloze, inclusieve en op maat gemaakte mode te ontdekken. Ben je op zoek naar een handtas op maat? Wil je een item uit de 'This Is No Disco - Just Be You in Bamboo'-collectie passen of ophalen? Ik ben er om je modedromen waar te maken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, en laat me een uniek stuk creëren dat jouw individualiteit weerspiegelt. In mijn studio vinden creativiteit en elegantie elkaar. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. Plan je bezoek nu en laat je stijl stralen.

Maak een afspraak
Een mijlpaal in vakmanschap: sinds december 2023 draagt An Vandenberk het zegel van erkend vakmanschap. Ervaar de passie en precisie in elke creatie.
Met trots erkend voor mijn vakmanschap sinds december 2023. Ontdek de kunst achter elke tas.

Plaats een reactie