Little Kangaroo

Het idee, het concept

Maak een gelegenheidstas die bij alle gelegenheden past, klein maar ruim, eenvoudig maar verfijnd. Heel belangrijk… gemakkelijk om al je benodigdheden mee te nemen!

Hoe te dragen

Een tas voor alle gelegenheden: De “Little Kangaroo” tas is het perfecte accessoire voor elke outfit, elke gelegenheid. Zijn opvallende vorm en karakter maken hem tot een opvallende metgezel, waar je ook naartoe gaat.

Upgrade je stijl met de “Little Kangaroo”: Of je nu naar buiten gaat voor een casual dag of naar een avondevenement, de “Little Kangaroo” vult je ensemble naadloos aan. Het is een statement van praktische bruikbaarheid en verfijning, samengebald in een klein maar ruim pakketje. Het is niet zomaar een tas; het is een expressie van je stijl, ontworpen om te voldoen aan de eisen van je dynamische levensstijl.

Materiaal & details

Waar compact en ruim elkaar ontmoeten in stijlvolle harmonie

De “Little Kangaroo” tas – een ware belichaming van compacte functionaliteit die zijn ruime interieur verraadt. Deze tas tart conventies, hangend tussen een stijve structuur en een verfijnde verstelbare riem die is ontworpen met jouw gemak in gedachten.

Veelzijdige en elegante draagopties: De “Little Kangaroo” tas past zich aan je levensstijl aan. Met de veelzijdige en verstelbare riem kun je de tas moeiteloos transformeren van een schoudertas naar een crossbody, zodat je altijd op je gemak bent, of je nu boodschappen doet of een avondje uit gaat.

Doordachte details aan de buitenkant: Een klein vakje aan de voorkant van de tas voegt een vleugje praktische elegantie toe, vastgezet met een discrete magneetsluiting die geïntegreerd is in de draagstructuur. Dit handige ontwerp zorgt ervoor dat je essentiële spullen altijd binnen handbereik zijn.

Moeiteloze toegang en veiligheid: De ingenieuze dubbele rits van de tas reikt tot ver voorbij de zijkanten, zodat je gemakkelijk bij je spullen kunt en ze toch veilig opgeborgen blijven. Ik begrijp dat je drukke leven een tas verdient die aan al je behoeften voldoet.

Een prachtig exterieur en interieur: De buitenkant van de “Little Kangaroo” is uitgevoerd in opvallend elektrisch blauw rundsuède en trekt overal de aandacht. Aan de binnenkant vind je een luxe donkergrijs varkenslederen suède, dat een perfect contrast creëert en je onberispelijke smaak laat zien.

Functionaliteit ontmoet stijl: Binnenin biedt een handig vak met ritssluiting de perfecte plek om je kleine benodigdheden in op te bergen, zodat je altijd georganiseerd bent en klaar voor wat de dag ook brengt.

Afspraken

Wil jij jouw unieke droom tas door mij laten maken?

Welkom in mijn wereld van ambachtelijk vakmanschap en stijl bij An Vandenberk.

Ik nodig je uit om de essentie van duurzame, tijdloze, inclusieve en op maat gemaakte mode te ontdekken. Ben je op zoek naar een handtas op maat? Wil je een item uit de 'This Is No Disco - Just Be You in Bamboo'-collectie passen of ophalen? Ik ben er om je modedromen waar te maken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, en laat me een uniek stuk creëren dat jouw individualiteit weerspiegelt. In mijn studio vinden creativiteit en elegantie elkaar. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. Plan je bezoek nu en laat je stijl stralen.

Maak een afspraak
Een mijlpaal in vakmanschap: sinds december 2023 draagt An Vandenberk het zegel van erkend vakmanschap. Ervaar de passie en precisie in elke creatie.
Met trots erkend voor mijn vakmanschap sinds december 2023. Ontdek de kunst achter elke tas.

Plaats een reactie