Tubular bag

Het idee, het concept

Een mooie, eenvoudige, elegante en handige tas maken voor elke gelegenheid door op een innovatieve manier gebruik te maken van de zwevende inzet techniek.

Hoe te dragen

Veelzijdige draagopties: De “Tubular Bag” biedt veelzijdigheid in overvloed. Met zijn brede riem is het ontworpen om comfortabel crossbody te dragen, waardoor het een ideale metgezel is voor een dag onderweg. Hij kan echter ook elegant met de hand worden gedragen en dient als het perfecte accessoire voor een cocktailoutfit. Hij past zich moeiteloos aan je stijl aan.

Materiaal & details

Elegantie in eenvoud

De “Tubular Bag” is een bewijs van de schoonheid van eenvoud en gestructureerd raffinement. Dit ovale meesterwerk is met precisie vervaardigd met behulp van de zwevende inzet techniek voor de zijkanten en is het toppunt van ingetogen stijl en verfijnd design.

Schoonheid met structuur: Wat de “Tubular Bag” zo bijzonder maakt, is de opmerkelijke structuur die wordt verkregen door de zwevende inzet techniek. Deze techniek voegt niet alleen dimensie toe aan de tas, maar zorgt er ook voor dat de kenmerkende ovale vorm behouden blijft. Het is een ontwerp dat boekdelen spreekt door zijn subtiliteit.

Asymmetrische elegantie: De asymmetrische flap van de tas, versierd met een slank zwart metalen slot en magnetische sluiting, voegt een intrigerend element toe aan het ontwerp. Het is een bewijs van de kunst van asymmetrie, met een balans tussen klassiek en eigentijds.

Duurzaam vervaardigd: Mijn toewijding aan duurzaamheid wordt weerspiegeld in de “Tubular Bag”. Gemaakt van deadstock leder, blaast het ongebruikte materialen nieuw leven in. De buitenkant is gemaakt van gestructureerd zwart rundsleder met delicate accenten in elektrisch blauw lakleder aan de zijkanten, wat een vleugje onverwachte flair toevoegt. Binnenin vind je een zilveren voering die de moderne esthetiek van de tas aanvult.

Een juweel in eenvoud: De “Tubular Bag” is een juweeltje in al zijn eenvoud. Het belichaamt het idee dat elegantie niet uitgebreid hoeft te zijn; soms zijn het de strakke lijnen en gestructureerde vorm die de meest blijvende indruk achterlaten.

De “Tubular Bag” is niet zomaar een tas; het is een statement dat de schoonheid van eenvoud viert. Het is de belichaming van gestructureerde verfijning en veelzijdige elegantie, ontworpen voor mensen die de fijnere details van het leven waarderen. Druk je stempel met de “Tubular Bag” – waar ingetogen stijl samenkomt met gestructureerde perfectie.

Afspraken

Wil jij jouw unieke droom tas door mij laten maken?

Welkom in mijn wereld van ambachtelijk vakmanschap en stijl bij An Vandenberk.

Ik nodig je uit om de essentie van duurzame, tijdloze, inclusieve en op maat gemaakte mode te ontdekken. Ben je op zoek naar een handtas op maat? Wil je een item uit de 'This Is No Disco - Just Be You in Bamboo'-collectie passen of ophalen? Ik ben er om je modedromen waar te maken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, en laat me een uniek stuk creëren dat jouw individualiteit weerspiegelt. In mijn studio vinden creativiteit en elegantie elkaar. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. Plan je bezoek nu en laat je stijl stralen.

Maak een afspraak
Een mijlpaal in vakmanschap: sinds december 2023 draagt An Vandenberk het zegel van erkend vakmanschap. Ervaar de passie en precisie in elke creatie.
Met trots erkend voor mijn vakmanschap sinds december 2023. Ontdek de kunst achter elke tas.

Plaats een reactie