Urban Treasure Box

Het idee, het concept

Eén dag in een stad kan heel uitdagend zijn. Van de ene activiteit naar de andere rennen. Een tas vinden die bij elke gelegenheid van de dag past, is erg tijdrovend. De uitdaging die ik mezelf heb gegeven is om ÉÉN tas te ontwerpen die aan alle behoeften van een 24-uurs stadsleven voldoet. Het is een volledige collectie in één geworden.

Hoe te dragen

Je dag op maat : Als je een lichtere lading voor de dag wenst, is het eenvoudig om de “Urban Treasures Sleeve” los te ritsen en te koppelen aan een speciaal hulpstuk, zodat je het op twee manieren kunt dragen. Kies voor het korte handvat, dat gemakkelijk kan worden vastgezet met robuuste drukknopen, voor een optie om in de hand te houden. Je kunt ook kiezen voor handsfree gemak tijdens het winkelen door de lange, elegante riem te bevestigen. Zo creëer je een compact, handig en stijlvol accessoire dat je outfit compleet maakt.

Een collectie die bij elk moment past: Met de “Urban Treasures” heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zodat je gedurende de dag naadloos kunt wisselen van tas en stijl. Het is de ultieme 3-in-1 collectie, ontworpen voor de urban avonturier die vaak onderweg is.

Materiaal & details

Uw veelzijdige metgezel voor de kosmopolitische levensstijl

De “Urban Treasures”-collectie – een trio tassen die met zorg zijn samengesteld om tegemoet te komen aan de dynamische 24-uursreis van de stadsavonturier. Voor de moderne, kosmopolitische en zelfverzekerde stadsbewoner zijn de “Urban Treasures” de perfecte keuze. Van ochtendvergaderingen en ontspannen lunches tot stadswandelingen en cocktailuurtjes, deze tassen dragen moeiteloos al je dierbare spullen.

Een tas voor elk moment: In een bruisende stad is elk moment een nieuw avontuur en de “Urban Treasures” collectie zorgt ervoor dat je altijd in stijl bent. Het is uniek, luxueus, modulair, elegant, flexibel en gedurfd onderscheidend. Deze drie tassen zijn ontworpen om zich aan je behoeften aan te passen, zodat je altijd trendy bent en klaar voor elke stedelijke verkenningstocht.

Veelzijdig interieur: In de “Urban Treasures Sleeve” vind je de “Urban Mini Treasure Pocket”. Overdag kan het dienen als make-up tasje om je essentiële spullen in op te bergen in de “Urban Treasure Box”. ’s Avonds verandert hij in je favoriete tas voor een avondje uit, met je telefoon, een zakdoek en kaartjes. De zak is ultracompact en moeiteloos in de hand te houden, met een elegante uitstraling.

Het Urban Treasures Trio: De “Urban Treasures” collectie is een naadloze mix van drie verschillende tassen. De kern is de “Urban Treasure Box” – een ruime, gestructureerde tas die is ontworpen om te lijken op een leren schatkist. Hier draag je al je dagelijkse schatten met je mee, letterlijk.

De achterkant kan worden uitgebreid met een speciale bevestiging die een vak biedt voor je meest gebruikte spullen. Als je extra opbergruimte nodig hebt, kun je de “Urban Treasures Sleeve” aanritsen voor twee extra externe vakken.

Luxe in detail: Deze collectie is zorgvuldig vervaardigd van zacht Bordeaux rundsleder, licht glinsterend fuchsiaroze kalfsleder en gevoerd met lichtblauw-grijs lamssuède, voor een onverwachte en contrasterende touch aan je urban ensemble.

Verrijk je stadsavonturen met de “Urban Treasures” collectie – een getuigenis van veelzijdigheid, stijl en verfijning. Het is meer dan alleen een tas; het is je trouwe metgezel voor elk moment in de stad.

Afspraken

Wil jij jouw unieke droom tas door mij laten maken?

Welkom in mijn wereld van ambachtelijk vakmanschap en stijl bij An Vandenberk.

Ik nodig je uit om de essentie van duurzame, tijdloze, inclusieve en op maat gemaakte mode te ontdekken. Ben je op zoek naar een handtas op maat? Wil je een item uit de 'This Is No Disco - Just Be You in Bamboo'-collectie passen of ophalen? Ik ben er om je modedromen waar te maken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, en laat me een uniek stuk creëren dat jouw individualiteit weerspiegelt. In mijn studio vinden creativiteit en elegantie elkaar. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. Plan je bezoek nu en laat je stijl stralen.

Maak een afspraak
Een mijlpaal in vakmanschap: sinds december 2023 draagt An Vandenberk het zegel van erkend vakmanschap. Ervaar de passie en precisie in elke creatie.
Met trots erkend voor mijn vakmanschap sinds december 2023. Ontdek de kunst achter elke tas.

Plaats een reactie