Gil

Briefing van de klant

  1. Maak een stijlvolle ruime handtas met een klassiek ontwerp en een vleugje originaliteit met behulp van mijn mans oude, maar nog steeds prachtige bruine lederen jas.
  2. Het moet een tas zijn voor dagelijks gebruik die stijl toevoegt aan elke outfit

Het idee, het concept

  1. Een klassiek, tijdloos ontwerp met 2 handgrepen en een klep met draaislot.
  2. Voorzien van kleine geraffineerde details die het verschil maken met elke andere klassieke tas
  3. En verschillende zakjes toe voor gebruiksgemak

Materiaal & details

Waar elegantie en duurzaamheid elkaar ontmoeten

In de modewereld heeft het combineren van traditie en innovatie een tijdloze charme en de “Gil”-handtas is een opvallende belichaming van deze filosofie. Deze handtas is gemaakt van een hergebruikt lederen jack dat ooit toebehoorde aan de man van mijn klant. Hij vertelt een verhaal en laat de blijvende elegantie van een klassieke stijl zien.

Het ontwerp straalt verfijning uit en combineert structuur naadloos met vloeiendheid. Het is een ruim accessoire, sierlijk gevormd om aan de eisen van het moderne leven te voldoen en toch zijn tijdloze aantrekkingskracht te behouden. Mijn klant, een kenner van klassieke stijl, zocht een ontwerp dat haar garderobe moeiteloos zou aanvullen en de “Gil”-handtas is precies wat ze zoekt.

Asymmetrie in ontwerp. Een van de belangrijkste kenmerken van deze handtas is het duo handvatten, elk met hun eigen unieke charme. Het handvat aan de voorkant is iets langer dan zijn tegenhanger aan de achterkant en komt met een verleidelijke asymmetrie uit de tas. De handvatinzetten laten subtiel de verborgen schoonheid van het interieur zien door een glimp op te vangen van de blauwgrijze suède voering. De buitenkant, uitgevoerd in rijk bruin leer, harmonieert prachtig met het heiligdom aan de binnenkant, dat volledig is gemaakt van weelderig blauwgrijs suède.

Functionaliteit die naadloos samengaat met esthetiek. Een discrete, verborgen zak aan de achterkant, slim geïntegreerd in een voormalige naad van de jas, biedt een discrete maar toegankelijke opbergoplossing. Binnenin vind je nog twee zakken: een ruime open zak, perfect voor het veilig opbergen van een smartphone, en een vak met ritssluiting om kleinere benodigdheden in op te bergen.

Transformatie. Met de “Gil”-handtas heb ik een gekoesterd lederen jack nieuw leven ingeblazen en omgetoverd tot een prachtig en eigentijds modestuk. Het is een bewijs van de kunst van het heruitvinden, waarbij het buitenste leder alle sporen van zijn vorige leven verbergt, zodat de tas kan schitteren als een symbool van tijdloze elegantie en duurzame mode.

In de “Gil”-handtas komen geschiedenis, traditie en moderniteit samen om een accessoire te creëren dat niet alleen je stijl aanvult, maar ook een verhaal van duurzaamheid en creativiteit vertelt. Het is een viering van het verleden, een knipoog naar het heden en een belofte voor een duurzamere toekomst in de modewereld.

Maak kennis met de “Gil” handtas: Een klassieker in een nieuw jasje

De “Gil”-handtas is een echt bewijs van tijdloze stijl en sentimentele waarde. Deze tas is gemaakt van een gekoesterd leren jasje dat ooit werd gedragen door de man van onze klant. Hij combineert naadloos een klassiek ontwerp met geraffineerde details, waardoor hij een belichaming is van elegantie en nostalgie.

Klassieke verfijning: In overeenstemming met de klassieke stijl van onze klant straalt de “Gil”-handtas een ingetogen elegantie uit. Het royale formaat zorgt voor een perfecte balans tussen structuur en vloeiendheid, waardoor hij moeiteloos past bij een breed scala aan outfits.

Kunstige asymmetrie: Een van de belangrijkste kenmerken van de “Gil”-handtas zijn de asymmetrische handvatten. Het langere handvat aan de voorkant komt sierlijk uit de tas en biedt een subtiel kijkje in de rijke blauwgrijze suède voering aan de binnenkant. Dit attente detail voegt een vleugje verfijning en intrige toe aan het ontwerp van de tas.

Rijke bruine buitenkant, luxe blauw-grijze binnenkant: De buitenkant van de “Gil” handtas toont de warme, aardse tinten van de originele lederen jas, wat resulteert in een rijke en uitnodigende bruine tint. Het interieur is daarentegen een luxueus toevluchtsoord van blauwgrijs suède, wat zorgt voor een opvallend visueel contrast en een tactiele ervaring die niets minder dan voortreffelijk is.

Verborgen schatten: Deze tas verbergt zijn geheimen met finesse. Een discrete zak aan de achterkant, slim geïntegreerd in een voormalige naad van het jack, biedt een handige ruimte voor essentiële spullen die je snel bij de hand moet hebben. Binnenin vind je twee extra vakken: een open vak voor je telefoon en een vak met rits om kleinere spullen in op te bergen.

Een tweede leven met gratie: Wat de “Gil”-handtas echt opmerkelijk maakt, is zijn vermogen om een oud leren jasje nieuw leven in te blazen. De transformatie is zo naadloos dat er geen spoor overblijft van de vroegere identiteit van de jas, waardoor een mooi en functioneel accessoire ontstaat met een diep persoonlijke band.

De “Gil”-handtas is niet alleen een modestatement; het is een verhaal van liefde, nostalgie en heruitvinding. Het belichaamt de essentie van klassieke stijl en verfijnd design, terwijl de sentimentele waarde van dierbare herinneringen behouden blijft. Draag een stukje geschiedenis met gratie en elegantie met de “Gil” handtas aan je zijde.

Afspraken

Wil jij jouw unieke droom tas door mij laten maken?

Welkom in mijn wereld van ambachtelijk vakmanschap en stijl bij An Vandenberk.

Ik nodig je uit om de essentie van duurzame, tijdloze, inclusieve en op maat gemaakte mode te ontdekken. Ben je op zoek naar een handtas op maat? Wil je een item uit de 'This Is No Disco - Just Be You in Bamboo'-collectie passen of ophalen? Ik ben er om je modedromen waar te maken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, en laat me een uniek stuk creëren dat jouw individualiteit weerspiegelt. In mijn studio vinden creativiteit en elegantie elkaar. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. Plan je bezoek nu en laat je stijl stralen.

Maak een afspraak
Een mijlpaal in vakmanschap: sinds december 2023 draagt An Vandenberk het zegel van erkend vakmanschap. Ervaar de passie en precisie in elke creatie.
Met trots erkend voor mijn vakmanschap sinds december 2023. Ontdek de kunst achter elke tas.

Plaats een reactie