Gitte

Briefing van de klant

  1. Op zoek naar een klein en handig, maar stijlvol riemtasje dat je ook crossbody kunt dragen
  2. Origineel ontwerp
  3. Paars is de lievelingskleur van de klant

Het idee, het concept

  1. Een handig en tegelijkertijd stijlvol/chique ontwerp
  2. Eenvoudig maar verfijnd
  3. De aankoop van leer is samen met de klant gedaan

Materiaal & details

“Gitte” Riem en crossbodytas: je ultieme stijlgenoot.

Verhoog je modespel met de “Gitte” heup- en crossbodytas, een veelzijdig en glamoureus accessoire dat is ontworpen om moeiteloos bij elke outfit te passen. Deze kleine maar stijlvolle tas herdefinieert elegantie en luxe in een compacte vorm.

Slank en functioneel ontwerp: “Gitte” heeft een unieke dubbele trapeziumvorm en meet een compacte 21cm aan de basis. Het doordachte ontwerp bevat een verborgen smartphonezakje aan de achterkant voor gemakkelijke toegang onderweg en een discreet geïntegreerd voorvak met een veilige ritssluiting, perfect voor het opbergen van pasjes of andere benodigdheden.

Hoogwaardig vakmanschap: Ervaar het toppunt van vakmanschap met de “Gitte” tas. Het heeft een premium goudkleurige dubbele ritssluiting, die zowel veiligheid als stijl garandeert. De tas heeft een 4 cm brede, verstelbare riem die wordt vastgemaakt met twee stevige drukknopen. Draag hem comfortabel om je middel of over je lichaam, afhankelijk van je gewenste look en comfort.

Elegantie ontmoet glamour: De “Gitte” tas belichaamt een harmonieuze mix van drie fascinerende kleuren. De tas is volledig gemaakt van leder en heeft een rijke paarse plantaardig gelooide koeienhuid als basismateriaal. Deze prachtige basis wordt geaccentueerd door details in donker mauve glitterleer en glinsterend wit en roze exotisch geprint leder. Het resultaat is een tas die bij elke blik elegantie en glamour uitstraalt.

Prachtig interieur: Open de “Gitte” tas om de luxueuze tweekleurige binnenkant te onthullen, met lila suède gecombineerd met het opvallende wit en roze exotisch bedrukte leder. Binnenin vind je een handig ritsvak met een glanzende voering, zodat je kleinere benodigdheden veilig en goed georganiseerd blijven.

Avonturen zonder handen: De “Gitte” tas is ontworpen voor diegenen die hunkeren naar handsfree gemak zonder stijl op te offeren. Of je nu een nieuwe stad verkent of de hele nacht danst, deze tas past moeiteloos bij elke beweging.

Til je stijl naar nieuwe hoogten met de “Gitte” riem en crossbodytas, de belichaming van elegantie en glamour. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met zowel mode als functionaliteit in het achterhoofd, is het de perfecte accessoire voor elke modebewuste persoon. Maak een statement en ervaar de vrijheid van handsfree avonturen met de “Gitte” tas aan je zijde.

Afspraken

Wil jij jouw unieke droom tas door mij laten maken?

Welkom in mijn wereld van ambachtelijk vakmanschap en stijl bij An Vandenberk.

Ik nodig je uit om de essentie van duurzame, tijdloze, inclusieve en op maat gemaakte mode te ontdekken. Ben je op zoek naar een handtas op maat? Wil je een item uit de 'This Is No Disco - Just Be You in Bamboo'-collectie passen of ophalen? Ik ben er om je modedromen waar te maken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, en laat me een uniek stuk creëren dat jouw individualiteit weerspiegelt. In mijn studio vinden creativiteit en elegantie elkaar. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. Plan je bezoek nu en laat je stijl stralen.

Maak een afspraak
Een mijlpaal in vakmanschap: sinds december 2023 draagt An Vandenberk het zegel van erkend vakmanschap. Ervaar de passie en precisie in elke creatie.
Met trots erkend voor mijn vakmanschap sinds december 2023. Ontdek de kunst achter elke tas.

Plaats een reactie