Ve

Briefing van de klant

  1. Een tas die opvalt door zijn eenvoud. Een handige tas die voornamelijk crossbody gedragen kan worden en af en toe over de schouder voor een geklede gelegenheid. De tas moet gemaakt zijn in een neutrale kleur
  2. De klant is architect, dus architectuur is haar passie

Het idee, het concept

  1. Ontwerp een tas gebaseerd op het favoriete gebouw van de klant
  2. Middelgroot formaat voor casual en geklede gelegenheden
  3. Dubbele ritssluiting voor gebruiksgemak en veiligheid
  4. Voorzie handige opbergopties aan buitenkant voor sleutels en telefoon

Materiaal & details

Een fusie van art-deco elegantie en moderne luxe.

Mijn klant verheft haar stijl met de handtas “Vé”. Een waar meesterwerk dat zorgvuldig is gemaakt om de essentie van haar favoriete art-deco geïnspireerde moderne villa vast te leggen. Deze handtas is ontworpen voor de veeleisende kenner van fijne mode en getuigt van verfijning en luxe.

Esthetische elegantie: De “Vé” handtas is een kunstwerk op zich, met een naadloze mix van twee verschillende soorten diep middernachtblauw deadstock leer, de ene met een matte afwerking en de andere met een satijnachtige glans. Deze prachtige materialen stralen niet alleen weelde uit, maar roepen ook de weelderige sfeer van het Art Deco tijdperk op.

Doordacht ontwerp: Over elk detail van de handtas “Vé” is zorgvuldig nagedacht. Op de achterkant vind je een discreet verborgen sleutelvakje voor extra gemak en veiligheid, terwijl de voorkant een toegankelijk smartphonevakje heeft. De zijkanten van deze voorzak geven de verfrissende muntgroene binnenvoering subtiel weer en voegen een onverwacht kleuraccent toe.

Veelzijdig silhouet: De handtas “Vé” is een meesterlijke samensmelting van vormen, met een cirkelvormig ontwerp aan de linkerkant en een gestroomlijnd rechthoekig profiel aan de rechterkant. Deze unieke combinatie is een visuele weergave van de mix van klassieke en moderne designelementen, waardoor het een opvallend stuk is in elk ensemble.

Veilige sluiting: Om zowel functionaliteit als stijl te garanderen, is de handtas uitgerust met een elegante zwarte metalen rits met dubbele schuivers voor moeiteloze toegang. De schuivers van de rits kunnen worden verborgen onder de klep van het voorzakje, waardoor een harmonieuze en stijlvolle look ontstaat.

Schitterende binnenkant: Open de handtas en je zult een verfrissende verrassing ontdekken – de binnenkant is bekleed met levendig muntgroen suèdeleer, wat het gevoel oproept alsof je een weelderige tuinoase binnenstapt in je moderne villa. Een ritsvak aan de binnenkant maakt de tas nog praktischer en zorgt ervoor dat je spullen georganiseerd blijven.

Twee manieren om te dragen: De “Vé” handtas wordt geleverd met twee veelzijdige riemen. De eerste is een korte, brede riem die ontworpen is om comfortabel over de schouder te dragen, perfect voor een geklede gelegenheid. De tweede is een lange, slanke crossbody draagriem, ideaal voor momenten waarop je je handen vrij wilt hebben. Deze dubbele draagfunctie zorgt ervoor dat de handtas “Vé” zich naadloos aanpast aan je levensstijl.

Tijdloze elegantie: Met zijn mix van klassieke Art Deco-inspiratie en moderne luxe is de handtas “Vé” een ware belichaming van tijdloze elegantie. Of je je nu opmaakt voor een speciale gelegenheid of een vleugje verfijning toevoegt aan je alledaagse look, deze handtas combineert moeiteloos sportieve functionaliteit met chique klasse.

Verwen jezelf met het toppunt van stijl en luxe met de “Vé” handtas, een echte weerspiegeling van je favoriete art-deco geïnspireerde moderne villa. Upgrade je uitstraling en maak een statement waar je ook gaat met dit prachtige stuk dat het verleden en het heden in perfecte harmonie met elkaar verbindt.

Afspraken

Wil jij jouw unieke droom tas door mij laten maken?

Welkom in mijn wereld van ambachtelijk vakmanschap en stijl bij An Vandenberk.

Ik nodig je uit om de essentie van duurzame, tijdloze, inclusieve en op maat gemaakte mode te ontdekken. Ben je op zoek naar een handtas op maat? Wil je een item uit de 'This Is No Disco - Just Be You in Bamboo'-collectie passen of ophalen? Ik ben er om je modedromen waar te maken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, en laat me een uniek stuk creëren dat jouw individualiteit weerspiegelt. In mijn studio vinden creativiteit en elegantie elkaar. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. Plan je bezoek nu en laat je stijl stralen.

Maak een afspraak
Een mijlpaal in vakmanschap: sinds december 2023 draagt An Vandenberk het zegel van erkend vakmanschap. Ervaar de passie en precisie in elke creatie.
Met trots erkend voor mijn vakmanschap sinds december 2023. Ontdek de kunst achter elke tas.

Plaats een reactie